Racing Denmark - Vi s? den nye Formel Renault V6

Racing Denmark var til Spa eksklusivt inviteret til præsentation af den nye Formel Renault V6 sammen med de øvrige teamchefer i Eurocuppen. Præsentationen blev holdt i Renault Belgiens VIP rum og pitgaragen lige før Eau Rouge. Renault Sport ...

Racing Denmark - Vi s? den nye Formel Renault V6

Racing Denmark var til Spa eksklusivt inviteret til præsentation af den nye Formel Renault V6 sammen med de øvrige teamchefer i Eurocuppen.

Præsentationen blev holdt i Renault Belgiens VIP rum og pitgaragen lige før Eau Rouge.

Renault Sport har sammen med Tatuus udviklet en superracer i stil med F3000 og vi blev præsenteret for chassis, motor og alle vingedele der altsammen er produceret i carbon, motoren har 320 hk og 400nm, der er kun 2 pedaler en speeder og en bremsepedal, koblingen sidder på rattet præcis som en F1 og mest interssant er nok at der ingen fejdre er i bilen men torrisionstænger som man også bruger i F1..

Den ser både hurtig og dyr ud og koster da også det samme som de 5 vi har idag. Serien vil kun køres med 36 biler hvor vi har lagt billet ind på 2 stk og som Eurocup, om F2000 vil fortsætte sammen med den store vides pt ikke, men mon man vil nedlægge den store succes?.

Renault Sport har ansat yderligere 3 nye hoveder til at organisation af den nye serie heraf en fra Prost F1 team.

Personligt så tror jeg at denne serie hurtigt vil overtage F3 og det er da også det mål Renault folkene har, budgetterne bliver dog en del større end det vi kender idag men stadig i underkanten af et godt F3 budget.

Om vi kan få danske kørere ned i en racer er yderst tvivlsomt men vi har et stort antal potientielle kørere til V6'eren så jeg håber vi er med når starten går næste år. Det betyder ikke - hvis nogle skulle glæde sig - at vi ikke deltager i danmark,,,,, det gør vi.

-Teamchef Racing Denmark

shares
comments
ETCC: Monza awards ceremony
Previous article

ETCC: Monza awards ceremony

Next article

Gelles Racing first to get V6 in North America

Gelles Racing first to get V6 in North America
Load comments